Flyttstädning i nordöstra Skåne

Låt oss ta hand om din flyttstädning

När det är dags att byta bostad så är det en bra idé att ta hjälp av vår städfirma.

Den främsta fördelen med att anlita oss för flyttstädning Hässleholm eller flyttstädning Kristianstad är att du då kan vara säker på att all städservice utförs på korrekt och professionellt sätt. Du slipper även oroa dig för att drabbas av onödiga kostnader i efterhand.

Ta hjälp av oss på RG:s Flyttstädning så att du kan fokusera på annat.

Offert för flyttstädning

Vi återkommer gärna med en offert till er för flyttstädning. Fyll i vårt formulär så återkommer vi inom kort.

Vad du behöver göra innan vårt besök

Det enda som du själv behöver göra, innan våra anställda dyker upp, är att tömma kyl och frys samt att se till så de är avstängda – därefter fixar vi resten. Vi vill gärna att du rapporterar eventuella brister i ditt hem innan vi kommer till dig. Det kan till exempel handla om ett fönster inte går att öppna eller dylikt.

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg när du väljer att anlita oss. För att uppnå detta är vi därför måna om att alltid erbjuda professionell och förstklassig städservice. Vi anpassar naturligtvis vår flyttstädning lägenhet och flyttstädning villa efter kundens behov.

På vår hemsida hittar du en komplett lista som i detalj beskriver vilka tjänster som ingår i vår flyttstädning Hässleholm och flyttstädning Kristianstad samt vad du själv behöver göra innan vårt besök.

Om du är i behov av en erfaren städfirma i nordöstra Skåne så är RG:s flyttstädning helt klart rätt val för dig. Gå in på vår hemsida för att få en offert framställd eller för att boka din flyttstädning Hässleholm eller flyttstädning Kristianstad redan idag.

Varför du ska välja RG:s Flyttstädning

Det finns många skäl till varför du ska välja just oss!

RG:s Flyttstädnings främsta styrka är vår gedigna erfarenhet av städbranschen och våra omfattande kunskaper om hur man rengör olika ytor och material på bästa möjliga sätt.

Vi erbjuder alltid en garanti på tre dagar och bara det är ytterligare en anledning till varför vi ska bli ditt förstahandsval. Vår garanti innebär att om du skulle upptäcka att någon tjänst har utförts på ett bristfälligt vis så åtgärdar vi detta så snart som möjligt. Självklart utan någon extra kostnad. Garantin gör att du kan känna dig säker på att arbetet kommer att utföras på korrekt sätt. Givetvis så ersätter vi även eventuella materiella skador som kan uppstå under vårt besök.

Vad du kan förvänta dig av vår flyttstädning

Vi vågar lova att vår flyttstädning möter alla krav och att våra städresultat med lätthet passerar eventuella besiktningar. Vårt kunniga team utför flyttstädning lägenhet och flyttstädning villa där det bland annat ingår dammsugning och moppning av alla golv i bostaden, putsning av alla fönster och fullständig rengöring i ditt badrum.

När vi städar i samband med en flytt så har vi alltid RUT-avdrag då vi förutsätter att du har rätt till det. Det är din uppgift att ta reda på om flyttstädning Hässleholm eller flyttstädning Kristianstad gör dig berättigad till RUT eller inte.  Skulle det vara så att du kan få avdraget så måste du meddela oss det snarast möjligt.

Flyttstädning Skåne
Flyttstädning utförd av professionell städfirma i Hässleholm, Kristianstad och Östra Göinge.