Hemstädning i nordöstra Skåne

Anlita oss för att din hemstädning

Visste du om att det är väldigt viktigt att hålla bostaden ren och fräsch för att minska risken att utveckla allergier mot damm eller att råka ut för skadedjur? Detta är något som du kan se till att undvika genom att boka professionell hemstädning. Vi erbjuder högkvalitativ hemstädning runt Hässleholm, Kristianstad och Östra Göinge till ett förmånligt pris.

Offert för hemstädning

Vi återkommer gärna med en offert till er för era specifika önskemål. Fyll i vårt formulär så återkommer vi inom kort.

Vikten av att ha en ren bostad

Som vi nämnde ovan så kan en ren bostad drastiskt minska risken för att råka ut för skadedjur eller allergener. Men det finns givetvis mängder av andra fördelar med att ha ett rent hem med ordning och reda. Det kan bland annat göra så att du blir på ett bättre humör generellt och se till att du får en förbättrad livskvalitet. Att städa kan också väldigt lätt kännas som ett evighetsarbete då damm och smuts ständigt återvänder. Men genom att boka in en regelbunden hemstädning så kan du själv fokusera på annat och slipper städa hela tiden.

Du får även en förbättrad hälsa om du har ett hem som är fritt från damm och smuts. Detta då du inte inhalerar dammpartiklar och på så sätt får ett starkare immunförsvar så att du bättre kan bekämpa eventuella förkylningar. Om du inte tror oss så får du gärna se resultaten med dina egna ögon genom att boka in en hemstädning redan idag hos RG:s flyttstädning.

Vad vår hemstädning innebär

Vår hemstädning innebär att ditt hem genomgår en grundläggande rengöring. I denna så ingår bland annat saker som dammsugning, moppning, putsning och tömning av papperskorgar. Listan på moment som ingår är väldigt lång och vanligtvis så går våra anställda bortom dessa krav för att se till att du ska bli nöjd med slutresultatet. Du kan läsa mer om detta samt se en sammanställning på alla moment i vår hemstädning direkt på vår hemsida.

Självklart så underlättas vårt arbete enormt mycket om du skulle kunna förbereda för vårt besök på förväg. Detta genom att bland annat plocka undan föremål eller möbler som ligger på golv eller tar upp plats på bänkar. Saker som barnleksaker behöver till exempel plockas bort innan vårt besök. Det skulle även vara hjälpsamt om det till exempel inte stod en massa disk på diskbänken eller liknande då det påverkar vår effektivitet rejält.

Hur du kan boka in en hemstädning

Du kan enkelt och smidigt be att få en offert skapad, eller boka en hemstädning direkt på vår hemsida. Vi behöver då ta ett par grundläggande detaljer om din bostad som ungefär hur många kvadratmeter den består av, antal rum och hur många badrum ni har. Om det är så att ni till exempel vill att vi ska utföra städning av inglasad balkong eller altan eller garage så finns dessa tillgängliga att boka som tillval. Du kan med andra ord väldigt enkelt förklara vad dina specifika behov är så att vi kan komma väl förberedda inför vårt besök. Om du har frågor eller funderingar så kan du självklart kontakta oss för att få hjälp med dessa.

Hemstädning Skåne
Professionell hemstädning i Hässleholm, Kristianstad och Östra Göinge.