Städfirma i nordöstra Skåne

Låt RG:s Flyttstädning sköta din städservice

RG:s Flyttstädning erbjuder komplett flyttstädning samt storstädning till dig som är på jakt efter en städfirma. Om du befinner dig i närheten av Kristianstad, Hässleholm eller Östra Göinge så får du gärna kontakta oss om du har några frågor eller för att få en offert framställd på vår städservice.

Offert för städservice

Vi återkommer gärna med en offert till er för era specifika önskemål. Fyll i vårt formulär så återkommer vi inom kort.

Fördelar med att anlita ett städföretag

Den allra största fördelen med att anlita vår städfirma Hässleholm eller städfirma Kristianstad är naturligtvis att du själv slipper utföra jobbet. Men det finns mängder av andra fördelar. Som att du kan känna dig säker på att jobbet utförs på ett korrekt sätt samt att samtliga ytor och utrymmen får den rengöring som de är i behov av. Vi har självklart som policy att alltid ge våra kunder ett professionellt bemötande och en förstklassig städservice när de anlitar oss.

Då vårt mål är att bli den främsta städfirman i vårt upptagningsområde så kan du alltid förvänta dig städning av högsta kvalitet när du kontaktar oss. Så vad väntar du på? Ge din bostad den djuprengöring som den förtjänar. Kontakta oss på RG:s Flyttstädning idag för att få en offert från vår städfirma Hässleholm och städfirma Kristianstad.

Vad vår städservice innebär

Vi erbjuder bland annat omsorgsfullt utförd storstädning med professionell utrustning och noggrant utvalda rengöringsmedel. I tjänsten ingår dammsugning, moppning samt avtorkning av de flesta ytor i din bostad.

När det gäller vår flyttstädning så kan du förvänta dig en mer djupgående rengöring då allting behöver skrubbas, torkas av och göras rent för nästa boende. Här ingår samma saker som vid storstädningen men en hel del mer djuprengöring som du kan läsa mer om på vår hemsida. Där kan du även läsa om vad du själv behöver göra innan vårt besök för att underlätta vårt jobb så mycket som möjligt.

Vår städfirma Hässleholm och städfirma Kristianstad erbjuder även en  garantiperiod på 3 dagar där vi åtgärdar alla eventuella fel som reklameras inom denna 3-dagars period. Om det skulle inkomma en reklamation så åtgärdar vi den så snart som möjligt utan någon extra kostnad. Du kan med andra ord känna dig väldigt trygg när du väljer att anlita RG:s Flyttstädning för städservice.

Håll din bostad fräsch med hjälp av vår städfirma

Genom att ta hjälp av vår städfirma och den städservice som vi erbjuder så kan du se till att hålla din bostad fräsch längre. Självklart behöver du troligtvis inte anlita vår städfirma varje vecka, men det kan vara en bra idé att ta hjälp av oss regelbundet. Vi föreslår till exempel var 4:e månad eller någon annan fast tidsintervall. På det sättet så säkerställer du att inga ytor eller skrymslen i din bostad förblir ostädade under en längre period.

Vår städfirma Hässleholm och städfirma Kristianstad har lång erfarenhet av städning och lämnar ingenting åt slumpen.

Regelbunden städning utförd av en kunnig städfirma är en av de främsta metoderna om du vill undvika till exempel dammallergier eller att råka ut för skadedjur. Så för att se till att din bostad endast är hem för de som du faktiskt vill ska bo där, anställ RG:s Flyttstädning idag. Självklart kan du enkelt och smidigt boka in en tid direkt på vår hemsida genom att fylla i lite information. Annars så kan du kontakta oss för att få en offert framställd för dig och dina behov.

Städfirma Skåne
Städfirma som erbjuder professionella städtjänster i Kristianstad, Hässleholm och Östra Göinge.