Städfirma i nordöstra Skåne

Låt RG:s flyttstädning sköta din städservice

RG:s flyttstädning erbjuder komplett flyttstädning samt hemstädning till dig som är på jakt efter en städfirma. Om du befinner dig i närheten av Kristianstad, Hässleholm eller Östra Göinge så får du gärna kontakta oss om du har några frågor eller för att få en offert framställd på vår städservice.

Offert för städservice

Vi återkommer gärna med en offert till er för era specifika önskemål. Fyll i vårt formulär så återkommer vi inom kort.

Fördelar med att anlita en städfirma

Den allra största fördelen med att anställa en städfirma är självklart att du själv slipper utföra jobbet. Men det finns mängder av andra fördelar. Som att du kan känna dig säker på att jobbet utförs på ett korrekt sätt samt att samtliga ytor och utrymmen får den rengöring som de är i behov av. Självklart kan du förvänta dig ett professionellt bemötande och en förstklassig städservice när du anlitar oss.

Då vårt mål är att bli den främsta leverantören av städservice i och runt Hässleholm så kan du alltid förvänta dig förstklassig service när du kontaktar oss. Så vad väntar du på? Ge din bostad den djuprengöring som den förtjänar. Kontakta oss på RG:s flyttstädning idag för att få en offert för städservice.

Vad vår städservice innebär

När det gäller vår hemstädning så ingår dammsugning, moppning samt avtorkning av de flesta ytor i din bostad. Du kan se specifika detaljer för olika rum och utrymmen på vår hemsida. När det gäller vår flyttstädning så kan du förvänta dig en mer djupgående rengöring då allting behöver skrubbas, torkas av och göras rent för nästa boende. Här ingår samma saker som vid hemstädningen men en hel del mer djuprengöring som du kan läsa mer om på vår hemsida. Där kan du även läsa om vad du själv behöver göra innan vårt besök för att underlätta vårt jobb så mycket som möjligt.

Vår städservice kommer även med en garantiperiod på 3 dagar där vi åtgärdar alla eventuella fel som reklameras inom denna 3-dagars period. Om det skulle inkomma en reklamation så åtgärdar vi de så snart som möjligt utan någon extra kostnad. Du kan med andra ord känna dig väldigt trygg när du väljer att anlita RG:s flyttstädning som din städfirma.

Håll din bostad fräsch med hjälp av en städfirma

Genom att ta hjälp av ett städföretag och den städservice som de erbjuder så kan du se till att hålla din bostad fräsch längre. Självklart behöver du troligtvis inte anlita en städfirma varje vecka. Men det kan vara en bra idé att ta hjälp av de regelbundet, till exempel var 4:e månad eller någon annan fast tidsintervall. På det sättet så säkerställer du att inga ytor eller skrymslen i din bostad går ostädad under en längre period.

Det är även en av de främsta metoderna att undvika saker som dammallergier eller att råka ut för skadedjur. Så för att se till att din bostad endast är hem för de som du faktiskt vill ska bo där, anställ RG:s flyttstädning idag. Självklart kan du enkelt och smidigt boka in en tid direkt på vår hemsida genom att fylla i lite information. Annars så kan du kontakta oss för att få en offert framställd för dig och dina behov.

Städfirma Skåne
Städfirma som erbjuder professionella städtjänster i Kristianstad, Hässleholm och Östra Göinge.