Storstädning i nordöstra Skåne

Storstädning behövs förr eller senare – även om du städar regelbundet. Många kämpar med att hinna med alla måsten i tillvaron och då är det lätt hänt att vissa ytor i hemmet glöms bort. Låt oss hjälpa dig!

RG:s Flyttstädning har gedigna städkunskaper och kan tack vare det erbjuda byggstädning, grovstädning, flyttstädning och storstädning av högsta kvalitet! Vi utför alla städuppdrag med fokus på noggrannhet och effektivitet. För oss är det en förmån att till exempel få utföra storstädning Hässleholm och storstädning Kristianstad hos våra kunder.

Offert för storstädning

Vi återkommer gärna med en offert till er för era specifika önskemål. Fyll i vårt formulär så återkommer vi inom kort.

Professionell storstädning

Det samlas mer damm och smuts på svåråtkomliga platser än vad man kanske tror och det varken bra för hälsan eller trivseln. Låt våra proffs ta hand om din storstädning Hässleholm eller storstädning Kristianstad så att du kan lägga ditt fokus på roligare saker. Komplettera din regelbundna städning med att boka oss på RG:s Flyttstädning för en ordentlig storstädning!

Att komma hem till en skinande ren och väldoftande bostad är underbart. Tänk dig ett hem utan damm ovanpå garderoberna, med fräscha ytor överallt och ett badrum som är riktigt rent – oslagbart! Vi är lyhörda för våra kunders önskemål och anpassar naturligtvis vår storstädning Hässleholm och storstädning Kristianstad efter dina behov.

Byggstädning och grovstädning av högsta kvalitet

RG:s Flyttstädning är en serviceinriktad städfirma som erbjuder professionellt utförd byggstädning. Vi ser till så att det blir ordning och reda efter din nybyggnation, ombyggnation eller renovering! Vårt erfarna städteam erbjuder även grovstädning vilket innebär att de bland annat tar bort större föremål och smuts.

Det sprids hälsofarliga dammpartiklar och skapas besvärliga fläckar i samband med till exempel en nybyggnation eller en renovering. Därför krävs det en noggrann byggstädning som gör utrymmena redo för användning och som underlättar för besiktningsmannens granskning. Vi på RG:s Flyttstädning vet vad som behöver göras för att byggstädningen ska få ett lyckat resultat!

Kontakt

RG:s Flyttstädning har ett verksamhetsområde som sträcker sig över Hässleholm, Kristianstad och Östra Göinge.

Berätta gärna för oss om vilka behov samt önskemål du har – tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen för just dig. Vi svarar gärna på dina frågor om till exempel storstädning, byggstädning och grovstädning. Tveka inte, kontakta oss redan idag!

Storstädning Skåne
Professionell storstädning i Hässleholm, Kristianstad och Östra Göinge.