RG:s Byggstädning underlättar för alla

Vi erbjuder byggstädning som möter alla behov

Det kan låta märkligt med vi inom RG:s Flyttstädning AB har specificerat oss på städning och det är för att vi drivs av att med små medel kunna underlätta stort för våra kunder. Vi erbjuder byggstädning till personer bosatta i Kristianstad, Hässleholm och Östra Göinge samt andra delar av Nordöstra Skåne. För oss är våra kunders önskemål det som står i fokus och tack vare vår gedigna erfarenhet och specificerade kunskap inom området kan vi erbjuda tjänster anpassade efter allas behov. RG:s är ett lokalt företag med fokus på områden kring Hässleholm och Kristianstad och vi har en bred kundbas med goda referenser. Byggstädning är ett brett begrepp och många har vid en första anblick svårt att se behovet av en specifik städtjänst efter avslutat byggprojekt förens de ser resultatet.

Offert för byggstädning

Vi återkommer gärna med en offert till er för era specifika önskemål. Fyll i vårt formulär så återkommer vi inom kort.

Vi tar med vår byggstädning bort din känsla av olust

När kunderna vi möter avslutat en byggnation av något slag och inser att de inte kommer kunna luta dig tillbaka förrän det är rent och städat uppstår ofta en känsla av olust. Där är vi otroligt glada över att kunna gripa in genom att kunna erbjuda en prisvärd och effektiv tjänst med fokus på resultat. Utöver byggstädning erbjuder vi även bland annat grovstädning, flyttstädning och storstädning och variationen av tjänster är ett bevis på vår flexibilitet och att vår specialinriktade kunskap inte innebär att vi lämnat något område utanför. För oss är det en förmån att få finnas till hands när energinivån och lusten att arbeta kanske är som absolut lägst då vi vet att renoveringar och byggnationer av olika slag är krävande. Vi genomför grundläggande byggstädning där allt från avtorkning och dammsugning till insamling av spill ingår. Samtliga av våra tjänster är speciellt anpassade för att maximera effektiviteten utan att det ska ta för lång tid i syfte att kunna pressa ned priset för dig som kund.

Våra medarbetare har vad som krävs för att garantera ett gott resultat

Våra medarbetare sitter på kunskapen och viljan som krävs för att alltid ha servicen i fokus och för att kunna garantera ett gott resultat så att du som kund känner dig nöjd med ditt val av städfirma. När vi arbetar med vår städning gör vi det inte bara för att få lön utan för att kunna skaka våra kunder i hand och tillbaka få ett tack för väl utfört arbete. Lättnaden vi ser hos våra kunder när städningen är klar är vad som driver oss att städning utvecklas för att bli bättre på det vi gör. I samband med en byggnation sprids det hälsofarliga partiklar och det kan även uppstå besvärliga fläckar på öppna ytor som för en privatperson kan bli svåra att få bort. Byggstädningen ser till att ordna upp allt det där, så att du som kund och en eventuell besiktningsman blir glad över en ren och snygg bostad eller annan typ av lokal. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Kontakt

RG:s Flyttstädning har ett verksamhetsområde som sträcker sig över Hässleholm, Kristianstad och Östra Göinge.

Berätta gärna för oss om vilka behov samt önskemål du har – tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen för just dig. Vi svarar gärna på dina frågor om till exempel storstädning, byggstädning och grovstädning. Tveka inte, kontakta oss redan idag!

Byggstädning Skåne
Professionell byggstädning i Hässleholm, Kristianstad och Östra Göinge.